ВІДВІДУВАННЯ КУЛЬТУРНО-ДІЛОВОГО ЦЕНТРУ «МЕНОРА»

08 квітня 2021 року здобувачі вищої освіти Університету митної справи та фінансів спеціальностей 291 Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії, 241 Готельно-ресторанна справа, 242 Туризм відвідали ділову екскурсію по одному з найбільших ділових комплексів України, а саме по культурно-діловому центру (КДЦ) «Менора», що є найбільшим у світі центром єврейського культурного та ділового життя та належить єврейській громаді міста Дніпра. Під час екскурсії здобувачі вищої освіти ознайомились з усіма елементами інфраструктури ділового туризму. Під час заходу було презентовано та продемонстровано у дії конгрес-холи, конференц-зали-«трансформери» із прилеглими зонами для кава-брейків, два бізнес-готелі, оглядовий майданчик, виставкові приміщення, ресторани, кафе, торгівельні заклади, медичну установу, зали для ділових зустрічей та інформаційно-туристичний центр. Екскурсія викликала велику зацікавленість та численні запитання, на які було отримано вичерпні відповіді.

У підсумку здобувачі вищої освіти отримали завдання з дисципліни «Діловий туризм та бізнес-комунікації»  проаналізувати проведену екскурсію за окремими параметрами, з формулюванням відповідних висновків та пропозицій.

Ми щиро вдячні старшому екскурсоводу інформаційно-туристичного центру КДЦ «Менора» Віктору Бородіну за кваліфіковану спеціалізовану екскурсію ділового напряму, а також стейкголдеру нашого університету Віліні Віталіївні Войцеховській за ідею та організацію даної екскурсії як однієї з найбільш дієвих форм практичної підготовки висококваліфікованих фахівців у своїх галузях. Проведений захід можна трактувати як елемент дуальної освіти за обома з названих спеціальностей, і таким чином, як один із важливих заходів у напрямі покращення якості вищої освіти в Університеті митної справи та фінансів.