ДИПЛОМАТИЧНА СЛУЖБА ТА СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 293 «МІЖНАРОДНЕ ПРАВО»

25 вересня 2024 року за спільної ініціативи УМСФ і Дипломатичної Академії імені Геннадія Удовенко при МЗС, а також за підтримки міського голови Бориса Альбертовича Філатова на базі нашого Університету було відкрито Центр Публічної дипломатії! Одним із напрямків роботи Центру було визначено проведення публічних лекцій Послами України для студентів міжнародних спеціальностей, практики, стажування для науково-педагогічних працівників кафедр з міжнародним спрямуванням діяльності, проведення спільних науково-комунікативних заходів, спільна участь у міжнародних проектах, грантових програмах. Першу з таких лекцій було проведено Геннадієм Надоленко, Директором Дипломатичної академії України імені Геннадія Удовенко при МЗС. Лектор розповів про власний досвід працевлаштування до МЗС та проходження служби в закордонних органах зовнішніх зносин України. Визначив перспективи кадрової політики МЗС в найближчому майбутньому. Підсумовую лекцію Геннадій Надоленко відповів на запитання присутній на зустрічі здобувачів вищої освіти та висловив готовність до подальшої співпраці як з УМСФ, так і його випускниками.

 

Кафедра міжнародного права ННІ права та міжнародно-правових відносин УМСФ запрошує абітурієнтів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти обирати для навчання у 2025 році спеціальність 293 «Міжнародне право».

За більш детальною інформацією про спеціальність та навчання пропонуємо звертатись до завідувача кафедри міжнародного права

Сергія Михайловича Перепьолкіна

(+38 067-180-49-48)