Знайомство першокурсників із міжнародною ІТ-компанією EPAM

26 вересня студенти першого курсу спеціальностей 121 «Інженерія програмного забезпечення» та 122 «Комп’ютерні науки» Університету митної справи та фінансів разом зі своїми кураторами Мормулем Миколою Федоровичем та Костенко Вікторією Вікторівною мали нагоду під час екскурсії познайомитися з потенційним роботодавцем - міжнародною ІТ-компанією EPAM Україна.

Єгор Божок, фахівець з розвитку талантів в EPAM, розповів про історію створення та розвитку компанії, її структуру та діяльність, а також можливості навчання для студентів. Єгор відповідає за підготовку початківців та організовує різні події у партнерстві з університетами та ІТ-кластерами. Також він розвиває чимало проєктів для початківців в ІТ: "ІТ для ветеранів", "ІТ Fundamentals", "Марафон ІТ-Технологій" тощо.

EPAM Systems є провідним світовим постачальником послуг з розробки програмного забезпечення і цифрової трансформації глобальних бізнесів.

Використовуючи свій багаторічний технологічний досвід і компетенції в сфері консалтингу, дизайну та інноваційних стратегій, EPAM тісно співпрацює зі своїми клієнтами для створення передових рішень, які оптимізують складні бізнес-задачі та надають нові можливості для розвитку.
Команди професіоналів EPAM працюють з замовниками в більш ніж 50 країнах світу, в Північній Америці, Європі, Азії та Австралії.
Розвиток технологій, вплив штучного інтелекту, ринкові тенденції та попит на різні ІТ-спеціальності — завжди у фокусі компанії. EPAM залишається серед лідерів найкращих роботодавців в Україні. Цього року компанія запропонувала проходження виробничої практики найкращим студентам спеціальностей 121 «Інженерія програмного забезпечення» та 122 «Комп’ютерні науки» УМСФ.

EPAM Campus – навчальна екосистема, створена на базі компанії, яка пропонує різноманітні можливості для студентів - від базових курсів для самостійного опрацювання до поглиблених програм стажувань - Specialization level (лабораторії EPAM з менторською підтримкою та практикою на реальних ІТ-проєктах). Успішні випускники програм ЕРАМ Campus мають можливість розпочати свій кар'єрний шлях в EPAM.

Компанія залучає все більше експертів з актуальним досвідом, отриманим на реальних проєктах з усього світу до створення і проведення тренінгів для знайомства з ІТ-технологіями та поглибленого вивчення популярних ІТ-напрямів. Дякуємо нашим партнерам за організацію екскурсії для наших студентів.