ЗУСТРІЧ З ГЕРОЄМ - ЗАХИСНИКОМ УКРАЇНИ

19 жовтня 2022 року,  у режимі онлайн-конференції, вiдбулась зустрiч студентiв 1-го курсу спецiальностi  262 "Правоохоронна дiяльнiсть", груп ПО 22-1,2 та 4-го курсу спецiальностi 081 "Право", груп П 19-1,2,3,4 ,  Ради студентiв ННI права та мiжнародно-правових вiдносин,  із захисником України, учасником бойових дiй, професором кафедри правоохоронної діяльності, доктором юридичних наук, доцентом Титаренком Олексiєм Олексiйовичем, бійцем полку «Днiпро-1» Національної гвардії України.

Олексій Олексійович, який боронив нашу країну від російських загарбників ще з 2014 року, як учасник АТО і ООС, з початком повномасштабної війни у лютому 2022 року, у перших рядах добровільно пішов на фронт, де брав участь у найгарячіших битвах. Зокрема, він яскраво розповів учасникам  заходу про одну з визначних сторінок війни -  звільнення від рашистів міста Лиман на Донеччині.    

Ведучим зустрічі був професор кафедри правоохоронної дiяльностi, доктор юридичних наук, професор Тертишник В.М..

У свою чергу, завiдувач кафедри правоохоронної дiяльностi, кандидат юридичних наук, доцент Варава В.В. висловив від усіх присутніх щиру вдячність Титаренку О.О. за  захопливу розповідь та  виявлені ним самовідданість і героїзм.  

Вiд Ради  студентiв  ННІ зi словами подяки до О.О Титаренка звернулись студенти Iлля Кiлочек (П 19-1), Дарина Лутай (П 19-3),Тетяна Свередюк (П 19-4).  Ярослав Саломатiн - Голова ради студентiв ННI права та міжнародно - правових відносин, член Молодiжної Ради студентiв мiста Днiпро, також побажав всім присутнім Перемоги над ворогом.

Учасники заходу вшанували хвилиною мовчання пам’ять Героів, які віддали своє життя в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.

 

СЛАВА УКРАЇНІ!  ГЕРОЯМ СЛАВА!