ДЕНЬ НАВЧАЛЬНО-НАУКОВОГО ІНСТИТУТУ ПРАВА ТА МІЖНАРОДНО-ПРАВОВИХ ВІДНОСИН УНІВЕРСИТЕТУ МИТНОЇ СПРАВИ ТА ФІНАНСІВ

11 жовтня відбувся урочистий захід до Дня навчально-наукового інституту права та міжнародно-правових відносин Університету митної справи та фінансів. Святковий захід розпочався з привітання Голови вченої ради Університету, заслуженого діяча науки і техніки України, Почесного громадянина міста Дніпро, професора, державного радника митної служби України третього рангу, Ченцова Віктора Васильовича. Він звернувся до студентів, викладачів та співробітників інституту з побажанням подальших наукових і професійних успіхів.

На заході були присутні почесні гості:

Антонюк Олександр Андрійович, Голова Жовтневого районного суду міста Дніпро, доктор юридичних наук.

Горбалінський Володимир Володимирович, Голова Дніпропетровського окружного адміністративного суду, доктор юридичних наук, доцент.

Ільков Василь Васильович, суддя Дніпропетровського окружного адміністративного суду, доктор юридичних наук, доцент.

Калюжний Андрій Петрович, Начальник Управління патрульної поліції в Дніпропетровській області, підполковник поліції.

Захарова Ольга Валеріївна, Перший заступник начальника Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса).

Трунов Олексій В'ячеславович, Заступник Голови Ради адвокатів Дніпропетровської області.

Ількова Ніка Володимирівна, завідувачка лабораторією економічних досліджень Дніпропетровського науково-дослідного інституту судових експертиз Міністерства юстиції України, доктор філософії.

Мачушак Тетяна Володимирівна, Заступниця директорки з наукової роботи Міського юридичного ліцею наукового спрямування при Університеті митної справи та фінансів.

Борисевич Михайло Олегович, випускник юридичного факультету Академії митної служби України, суддя третейського суду, викладач правознавства та «Захисту України».

Старік Олександр Володимирович, кандидат історичних наук, директор Дніпропетровського національного історичного музею.

Гості привітали викладачів та студентів зі святом і вручили почесні грамоти професорсько-викладацькому складу за їхній внесок у розвиток юридичної науки та освіти.

Завершив урочистий захід директор ННІ права та міжнародно-правових відносин, доктор юридичних наук, професор Ліпинський Владислав Віталійович. У своїй промові він відзначив значущість студентського самоврядування та його активної ролі у житті інституту. Ліпинський В.В. побажав студентам і викладачам не втрачати натхнення і завзяття, прагнути до нових висот і досягати амбітних цілей. Він акцентував увагу на необхідності втілення грандіозних проєктів, розвитку міжнародного співробітництва та підвищення якості освітніх програм інституту. Владислав Віталійович також підкреслив, що саме студентська ініціативність і професіоналізм професорсько-викладацького складу є запорукою подальшого розвитку інституту.

Директор вручив грамоти студентському парламенту за активну участь у житті навчально-наукового інституту права та міжнародно-правових відносин УМСФ та вагомий внесок у розвиток студентського самоврядування. Він закликав студентів використовувати всі можливості, які надає інститут, для розвитку їхніх професійних навичок та участі в проєктах, що сприяють формуванню конкурентоспроможних фахівців у сфері ринку праці.

Вітаємо студентів і професорсько-викладацький склад навчально-наукового інституту права та міжнародно-правових відносин Університету митної справи та фінансів!