Універсіаду УМСФ розпочато!

Щороку протягом вересня-жовтня Національний олімпійський комітет України за підтримки Міністерства молоді та спорту України проводить Олімпійський тиждень «Україна єднає серця». Університет митної справи та фінансів бере активну участь у спортивно-масових заходах, які організовані в рамках цієї події.

У вересні наші студенти взяли участь у флешмобі та товариській зустрічі з волейболу на спортивних майданчиках університету; турнірі з міні-футболу між закладами вищої освіти, де вибороли бронзові нагороди.

А вже 10-11 жовтня відкрито Універсіаду Університету митної справи та фінансів 2024-2025 н.р. двома видовищними заходами - міжфакультетські турніри з волейболу та футзалу. На змаганнях були присутні представники всіх факультетів та курсів, хоча здебільшого свої спортивні таланти продемонстрували студенти першого курсу університету.

За результатами змагань з волейболу перше місце та звання чемпіонів отримала команда Фінансового факультету у складі Вікторії Худич (капітан команди), Людмили Сенів, Олександра Константинова, Дмитра Кузьменко, Олексія Величука, Карини Устінової, Катерини Баженової. Друге посіла команда факультету Економіки, бізнесу та міжнародних відносин, третє - команда факультету Інноваційних технологій.

Кращими у турнірі з футзалу стала неймовірна команда факультету Економіки, бізнесу та міжнародних відносин у складі Михайла Прокоф’єва (капітан команди), Богдана Храмова, Микити Шойму, Максима Клочко, Романа Зражевського. Хлопці продемонстрували яскраву, професійну й злагоджену команду гру. Протягом всього турніру вболівальники факультету забезпечили підтримку та гарний емоційний фон своїй команді.

Друге місце посіла команда з представників одразу двох факультетів (Інноваційний, Управління) та ННІ права та міжнародно-правових відносин. Третє місце за гравцями Фінансового факультету, представник якого, Ренат Якименко - отримав почесне звання «Кращий бомбардир» турніру, забивши 12 м’ячів.

Кафедра фізичного виховання та спеціальної підготовки вітає всіх учасників з чудовим стартом університетського спортивного сезону!

Відео тут!