СТУДЕНТСЬКА НАУКА НА СПЕЦІАЛЬНОСТІ 293 МІЖНАРОДНЕ ПРАВО

01 жовтня 2024 р. відбулось спільне засідання наукових гуртків кафедри міжнародного права. Студенти спеціальності 293 Міжнародне право зустрілися із керівниками наукових гуртків Філяніною Л.А., Лабенською Л.Л., Стрижак І.В, обговорили ключові питання, пов’язані з діяльністю наукових гуртків, формату майбутніх наукових пошуків та презентацій, а також запланували заходи на найближчий період. Засідання пройшло в конструктивному дусі, і ми вдячні всім за активну участь та цінні пропозиції. Усі обговорені питання будуть враховані в нашій подальшій роботі. Додаткову інформацію про обговорені теми та заплановані заходи ви можете знайти на нашому веб-сайті або звернувшись до керівників гуртків.

Кафедра міжнародного права ННІ права та міжнародно-правових відносин УМСФ запрошує абітурієнтів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 2024 року обирати для навчання спеціальність 293 «Міжнародне право».

За більш детальною інформацією про спеціальність та навчання пропонуємо звертатись до завідувача кафедри міжнародного права

Сергія Михайловича Перепьолкіна

(+38 067-180-49-48)