ЗДОБУВАЧІ ННІ ПРАВА ТА МІЖНАРОДНО-ПРАВОВИХ ВІДНОСИН ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВИСАДЦІ САДУ САКУР

19 вересня 2024 року здобувачі спеціальності "Правоохоронна діяльність" Навчально-наукового інституту права та міжнародно-правових відносин Університету митної справи та фінансів долучилися до масштабної акції з висадки саду сакур у місті Дніпро. Захід організований Дніпропетровським обласним центром заготівлі та переробки плазми "ДНІПРО-ПЛАЗМА" з нагоди 5-річчя створення структурного підрозділу компанії Biopharma Plasma.

Здобувачі Університету активно підтримали ініціативу та своїм прикладом довели важливість соціальної відповідальності. Завдяки спільним зусиллям вдалося створити ще одне мальовниче місце для відпочинку у парку ім. Т. Г. Шевченка.

Ця подія також привернула увагу до важливості донорства крові в сучасних умовах, акцентуючи увагу на зростаючій потребі у підтримці донорських програм. Ініціатива підкреслила важливу роль кожного в забезпеченні життєво необхідних соціальних послуг, що сприяють здоров'ю та добробуту громади, а також підвищила обізнаність суспільства щодо необхідності й значення донорства крові.