МІСЬКИЙ ЮРИДИЧНИЙ ЛІЦЕЙ ЗАВІТАВ ДО НАВЧАЛЬНО-НАУКОВОГО ІНСТИТУТУ ПРАВА ТА МІЖНАРОДНО-ПРАВОВИХ ВІДНОСИН УМСФ

03.02.2023 року ліцеїсти КЗО «Міський юридичний ліцей наукового спрямування при Університеті митної справи та фінансів» ДМР завітали в гості до ННІ права та міжнародно-правових відносин УМСФ.
З вітальним словом від керівництва інституту права до майбутніх абітурієнтів звернувся директор Ліпинський В.В, який розповів про основні досягнення випускників та перспективи, що відкриваються перед студентами навчального закладу. Приєдналась до вітального слова заступник директора інституту права Єфімова І.В.
Про умови та правила прийому до університету у 2023 році, систему визначення результатів абітурієнта, про напрями та спеціальності, за якими проводиться підготовка в інституті, розповіла відповідальний секретар приймальної комісії УМСФ Тараненко В.Є.
Із спеціальностями, за якими ведеться підготовка в іституті права, ознайомили ліцеїстів, завідувач кафедри історії та теорії держави і права Колесников К.М, завідувач кафедри гуманітарної підготовки, філософії та митної ідентифікації культурних цінностей Калашникова О.Л, завідувач кафедри публічного та приватного права Мінка Т.П, завідувач кафедри правоохоронної діяльності Варава В.В.
Багатогранне життя студентів у стінах університету та інституту права окреслили голова студентського парламенту УМСФ Петрівська Р.М та голова студентської ради ННІ права та міжнародно-правових відносин УМСФ Саломатін Я.А.
На завершення усі присутні мали змогу отримати вичерпні відповіді на питання щодо вступу, здійснити екскурсію в музей УМСФ, відвідати виставку монет світу, спортивний комплекс та тир.
Загалом проведений захід пройшов у теплій та дружній атмосфері, який викликав неабияку зацікавленість у молоді та стимулював їх бажання отримати вищу освіту саме в Універститеті митної справи та фінансів.

Обирай навчально-науковий інститут права та міжнародно-правових відносин Університету митної справи та фінансів!
Навчально-науковий інститут права та міжнародно-правових відносин УМСФ гарантує якісне навчання, насичене студентське життя, безпроблемне працевлаштування, високі кар'єрні можливості!
Обирай нас! Ми найкращі! Твоє успішне майбутнє з нами!