ТУРНІР З ВОЛЕЙБОЛУ

6 лютого 2023 року на кафедрі фізичного виховання та спеціальної підготовки проведено мінітурнір з волейболу для студентів факультетів, ННІ права та міжнародно-правових відносин за ініціативи спортивного сектору студентської ради Університету та її голови – Старушко Тимофія.

Не зважаючи на канікулярний період наші студенти активні та готові до перемог. Команди формувалися за принципом вільного вибору складу, регламент ігор передбачав 5 партій до 25 очок. Головний суддя змагань – Черевко А.Д., суддя-секретар – Чикольба Г.М.

Отже, команда переможець «Патріот» у складі: Цимбалюк І. (ІПЗ-21-2), Родуман С. (ЕП-22-1), Воробйов О. (П-21-2), Бабич М. (ПО-21-1), Батраченко Є. (ПО-21-1) та Біловод М. (ФЛ-21-1) блискавично провела фінальну гру, виборовши впевнену перемогу над командою «Байрактар» та отримала кубок переможця.

Кафедра фізичного виховання та спеціальної підготовки вітає всіх учасників турніру з гарним результатом та бажає мирного неба і нових зустрічей шанувальників спорту та активного способу життя!

View the embedded image gallery online at:
http://umsf.dp.ua/blog/1754-turnir-z-volejbolu#sigProId16a0f6a683