БЕЗПЕРЕРВНІСТЬ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ НА СПЕЦІАЛЬНОСТІ 293 «МІЖНАРОДНЕ ПРАВО»

Можливості здобуття студентами спеціальності 293 «Міжнародне право» знань, умінь і навичок за допомогою заходів неформальної освіти дозволяють забезпечити безперервність освітнього процесу і під час канікул. Одним із прикладів такої діяльності є успішне завершення студенткою 4 курсу А. Ордюновою двотижневого онлайн курсу від ЮНЕСКО і Міжнародної асоціації прокурорів на тему «Розслідування та судове переслідування злочинів проти журналістів, сприяння свободі слова». Викладачами курсу були колишні прокурори й міжнародні експерти з питань свободи вираження поглядів, а також запрошені спікери високого рівня, такі як колишній суддя Міжнародного кримінального суду, представник Управління Верховного комісара з прав людини тощо. Ще одним прикладом успішного завершення навчання в рамках неформальної освіти під час канікул є участь студентів різних курсів спеціальності 293 «Міжнародне право» в Другій зимовій онлайн-школі з навчального курсу «Україна на шляху до євроатлантичної спільноти». Під час проведення заходу його учасники мали можливість прослухати та обговорити доповіді фахівців в галузі міжнародного права, міжнародних відносин, дипломатичної діяльності та міжнародної безпеки з різних тем євроатлантичної інтеграції України. 

 

Кафедра міжнародного права Університету митної справи та фінансів запрошує абітурієнтів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти 2023 року обирати для навчання спеціальність 293 «Міжнародне право».  

 

За більш детальною інформацією про спеціальність та навчання пропонуємо звертатись до завідувача кафедри міжнародного права

Сергія Михайловича Перепьолкіна

(+38 067-180-49-48)