Участь викладачів кафедри журналістики та здобувачів ОП «Журналістика, реклама та зв’язки з громадськістю» у вебінарі «Крим.Реалії: Як журналістам працювати під повною забороною. Кримський правозахист»

Викладачі кафедри журналістики та здобувачі ОП «Журналістика, реклама та зв’язки з громадськістю» взяли участь у вебінарі «Крим.Реалії: Як журналістам працювати під повною забороною. Кримський правозахист», який є частиною онлайн-курсу для журналістів «У фокусі – КРИМ», що реалізується Національною спілкою журналістів України у партнерстві з Європейською федерацією журналістів, і розповідає про досвід та методику висвітлення проблем окупованого українського півострова.  

Вебінар «Крим.Реалії: Як журналістам працювати під повною забороною. Кримський правозахист» є заходом солідарності із заарештованим у Криму журналістом, автором Радіо Свобода Владиславом Єсипенком. Спікерами виступили Володимир Притула - керівник проєкту Радіо Свобода «Крим.Реалії», Ольга Скрипник – керівниця «Кримської правозахисної групи». У заході взяли участь перша секретар НСЖУ Ліна Кущ та кримський журналіст, оглядач сайту Крим.Реалії, куратор навчальної програми, секретар НСЖУ Микола Семена, модератором виступив Сергій Томіленко, голова НСЖУ. Спеціальний гість заходу: Катерина Єсипенко – дружина заарештованого журналіста.

Вебінар проведено у партнерстві з кафедрою журналістики Університету митної справи та фінансів (м.Дніпро) та кафедрою журналістики Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника (м.Івано-Франківськ).