Круглий стіл на тему: «Людина, культура та світ сучасних технологій»

Доводимо до Вашого відома, що 17 листопада 2021 року на кафедрі гуманітарної підготовки, філософії та митної ідентифікації культурних цінностей відбудеться круглий стіл на тему: «Людина, культура та світ сучасних технологій», який організовують та проводять д.філос.н., професор О.М.Корх та к. філос.н. та доцент кафедри В.Ю.Антонова із студентами І-ІІІ курсів, які вивчають дисципліну «Філософія» та «Прикладна культурологія». На даний захід запрошено усіх викладачів кафедри та університету. 

Серед запрошених гостей заходу – директор Міського юридичного ліцею наукового спрямування Т.П.Шевчук та директор Наукового ліцею міжнародних відносин Н.С.Власова, а також, ліцеїсти даних навчальних закладів. Участь у проведенні круглого столу візьмуть гості, представники Українського державного університету науки і технологій та представники кафедри філософії ДНУ ім.О.Гончара.

Учасниками та доповідачами круглого столу планується обговорення питань, як саме сучасні технології змінюють світ і змінюють саму людину? Що відбувається із свідомістю людини, її світоглядом та внутрішнім духовним світом? Яким буде образ людства майбутнього? І яким буде світ навколо нас?.

Даний захід відбудеться об 16:00 у форматі відео конференції zoom, за посиланням:

Подключиться к конференции Zoom

https://us04web.zoom.us/j/8132227966
Идентификатор конференции: 813 222 7966
Код доступа: 438864

Програма круглого столу