Участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «Сучасні тенденції розвитку економіки, фінансів та управління: нові можливості, проблеми, перспективи»

10 листопада 2021 р. керівник студентського наукового гуртка «Молоді маркетологи» кафедри маркетингу Університету митної справи та фінансів проф. Міщенко Д.А. та члени гуртка, здобувачі вищої освіти 3 курсу ОП «Маркетинг» Боровльова А.О., Горяна А.К., Юдіна А.Р. прийняли участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «Сучасні тенденції розвитку економіки, фінансів та управління: нові можливості, проблеми, перспективи», організованої на базі Київського університету імені Бориса Грінченка, представивши доповіді за темами «Ціноутворення на інноваційну продукцію» та «Демпінг як інструмент конкурентної боротьби в умовах глобалізації».

Висловлюємо щиру подяку організаторам конференції за можливість вести фахову і змістовну дискусію з актуальних питань розвитку економіки та маркетингу!