День економіста в УМСФ

12 жовтня  2021 року відбулася зустріч студентів факультету економіки, бізнесу та міжнародних відносин з Артемом Задворним - керівником Інформаційно-аналітичного агентства Хім-Кур'єр, яке входить до Міжнародної групи компаній Metal Expert. Зустріч була організована Центром Кар’єри УМСФ та приурочена до Дня економіста в Україні, який відзначають спільно зі всесвітнім святом економістів. 

Економісти досліджують і аналізують дані про використання товарів і ресурсів, дають прогнози й виділяють фінансові тренди. Саме на цьому спеціалізується Metal Expert, в агентствах якої проходять практику та  працюють студенти і випускники Університету різних спеціальностей, але в основному – економічних. Вони будують успішну кар'єру на позиціях оглядачів і аналітиків ринків, фахівців з просування і продажу інформаційних послуг, конференц-менеджерів, беруть участь в галузевих міжнародних конференціях, як експерти ринку виступають з доповідями.

Артем Задворний  проінформував студентів про вакансії, які пропонує Metal Expert,  та ще детально розповів про те, як пройшовши стажування у них й отримавши унікальні знання про світову економіку і кон'юнктуру ринків,  досвід спілкування з фахівцями провідних компаній світу, доступ до сучасних методик  аналізу і прогнозування світових товарних ринків, можна стати кваліфікованим фахівцем, вдало працевлаштуватись в одній із компаній групи або в будь-якій іншій компанії світового рівня.

Зустріч була дуже пізнавальною та корисною для учасників. То ж сподіваємось на подальшу плідну співпрацю з багаторічним і надійним партнером УМСФ – Metal Expert.

А ще вітаємо з професійним святом – Днем економіста – всіх причетних до нього, їх праця допомагає ринкам розвиватися, а людям – підвищувати рівень добробуту!