Нові перспективи з освітньою програмою "Історія та антропологія права" !

Мрієш стати успішним бізнесменом чи політиком, як міський голова м. Дніпра Борис Філатов чи король Великобританії Чарльз ІІІ, колишній американський президент Джордж Буш молодший чи засновник платформи PROMETEUS Іван Примаченко? Усіх цих відомих осіб об’єднує історична освіта!

Мрієш про бізнес-консалтинг, який об’єднає істориків, археологів та архівістів заради спільної справи (консультація кінематографу, бізнесу з ЕЦД тощо)?

Захоплюєшся історичною журналістикою та мрієш писати тексти для “Історична правда”, “Локальна історія” чи “LIKБЕЗ-Історичний ФРОНТ”?

Плануєш розвивати правовий блогінг та писати юридичні тексти на провідних юридичних порталах?

Цікавишся історією зовнішньо-економічних відносин чи маєш серйозний намір досліджувати нелегальну торгівлю (контрабанду) в країні чи світі, як викладачі та студенти кафедри історії та теорії держави і права УМСФ?

За покликом серця - педагог? Хочеш викладати історію/право в навчальних закладах чи для військових, як наш колега д.і.н., проф. Костянтин Колесников?

Можливо, ти майбутній засновник нового унікального музею на кшталт музею історії митної справи в УМСФ, визнаного Міжнародною мережею музеїв (Нідерланиди), фундатором якого є Голова вченої ради УМСФ д.і.н., д.н.держ.упр., проф. Віктор Ченцов?

Запрошуємо на навчання до Університету митної справи та фінансів за ЄДИНОЮ та УНІКАЛЬНОЮ в Україні освітньою програмою «Історія та антропологія права».

Деталі можна дізнатися за телефоном – 095 5626017 – Юлія

Або у соціальних мережах кафедри історії та теорії держави і права:

Тік-ток:

istoria_pravo_umsf

Інстаграм:

kaf_istorii_teorii_derzh_prava