ОСВІТНЯ ПРОГРАМА «ІСТОРІЯ ТА АНТРОПОЛОГІЯ ПРАВА» - ОБИРАЙ ПЕРСПЕКТИВУ!

Освітня програма «Історія та антропологія права» розкриває для тебе колосальні можливості професійної самореалізації і побудови успішної кар’єри з матеріальними дивідендами. Фундаментальний історичний та спеціальний правовий зміст освітньої програми з реальною практикою дозволяє отримати магістерський ступінь:

  • з правоохоронної діяльності, якщо тобі до вподоби працювати в правоохоронних структурах;
  • можливо, хочеш стати митником, топ-менеджером, психологом,  депутатом чи бізнес-консультантом?
  • плануєш запустити власний діджитал медіа канал з історії чи права?
  • мрієш стати успішним істориком, досліджувати історію контрабанди чи історію національної економічної безпеки, міжнародні зовнішньоекономічні зв'язки, історію торгівлі, мита, податків чи воєнну історію?

Можливо? Подобається педагогічна майстерність, хочеш викладати історію та право в школі, університеті, як наші випускники @_milkaaaaaaa_@zno_history_school@mrk_znohistory?
Тоді тобі до нас: сторінка в інстаграмі: @kaf_istorii_teorii_derzh_prava 
Унікальна та єдина освітня програма "Історія та антропологія права" сприяє багатогранному розвиткові фахових знань з поглибленим вивченням історико-правових дисциплін та гарантованим вступом до магістратури з правоохоронної діяльності, національної економічної безпеки, митної справи, маркентингу, психології – спеціальності які дозволять тобі за короткий термін побудувати власну успішну кар’єру.


Шановний абітурієнте! Чекаємо саме на ТЕБЕ!