Навчально-наукового iнституту права та мiжнародно-правових вiдносин Унiверситету митноi справи та фiнансiв привітали прекрасну половину Iнституту зi святом Весни, з Міжнародним жіночим днем!

8 березня 2022 року студенти  спецiальностi 262 "Правоохоронна дiяльнiсть" Навчально-наукового iнституту права та мiжнародно-правових вiдносин Унiверситету митноi справи та фiнансiв привітали прекрасну половину Iнституту зi святом Весни, з Міжнародним жіночим днем!

Від студентів груп ПО21-1 та ПО21-2, а саме Пайос Аліси, Бондаренко Оксани, Саломатіна Ярослава, Десятерика Ярослава та Кутіщева Святослава лунали вірші відомих поетів, таких, як М. Рильського та Л. Костенко… 

Поетичнi вiдеокомпозицii було присвячено матерям, жінкам, Весні…;

емоцiйноi окраси додав музичний супровiд твором Фредеріка Шопена «Сад Едему». 

До присутнiх з привітанням звернувся директор Навчально-наукового iнституту права та мiжнародно-правових вiдносин, доктор юридичних наук, доцент Владислав Вiталiйович Лiпинський; присвятила Украiнi свiй вірш Карiна Коновальська, Голова ради студентiв Навчально-наукового iнституту права та мiжнародно-правових вiдносин, який вона написала на 11 день війни. 

Слава Україні !!!

Героям слава !!!

УКРАЇНА ПОНАД УСЕ !!!

 

Демонструвався відеокліп : «Я – УКРАЇНКА! І ПИШАЮСЯ  ЦИМ!».