Український Культурний Фонд. Можливості 2022

Кафедра гуманітарної підготовки, філософії та митної ідентифікації культурних цінностей протягом грудня 2021 року стала учасником онлайн-зустрічі на тему: «Український Культурний Фонд. Можливості 2022», яку організовував та проводив відділ розвитку та фандрейзингу ЛНУ ім.І.Франка.

Спікером зустрічі була Ольга Осередчук – к.і.н., експерт Українського культурного фонду, Голова ГЕР 02 Культура і мистецтво НАЗЯВО, керівник Центру маркетингу та розвитку Львівського національного університету імені Івана Франка. Під час вебінару усі учасники змогли ознайомитися із відкритими напрямками та лотами від Українського Культурного Фонду;  розглянути процедуру подачі конкурсних заявок;  обговорити досвід минулих років. 

К.філос.н., доцент кафедри Антонова В.Ю. долучилася до обговорення найбільш перспективних тем та напрямків проектних досліджень Українського Культурного Фонду. Кафедра гуманітарної підготовки, філософії та митної ідентифікації культурних цінностей щиро вдячна керівництву УМСФ та організаторам заходу за можливість долучитися до зустрічі «Український Культурний Фонд. Можливості 2022» та отримати цінний науковий досвід.