Особливий акцент навчання студентів Університету митної справи та фінансів, що здобувають вищу освіту за освітньо-професійними програмами 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм», – занурення у практику. У черговий раз, 2 грудня 2021 року, студенти, які планують поїхати на виробничу практику до Італії, взяли участь у серії майстер-класів з приготування страв італійської кухні, проведених президентом UCM - Progetto inclusione cucina Italiana - Euroest Асоціаціі U.C.M. – Italy «Середземноморський союз шеф-кухарів – Italy» Paolo Brescia та його командою.
Дотримуючись усіх протиепідемічних правил, здобувачі вищої освіти, які мають COVID-сертифікати, на базі навчальної лабораторії готельно-ресторанної справи та туризму УМСФ, із задоволенням опановували кулінарне мистецтво, передові технології створення ресторанних італійських страв. Командний дух, задоволення від спілкування італійською мовою, набуття практичних навичок, а на завершення - і дегустація приготованих страв учасниками майстер-класу, - подарувало море позитиву усім присутнім на майстер-класі.
Дякуємо за допомогу в організації майстер-класу Олені Булах, співзасновниці громадської організації "Асоціація рестораторів та готельєрів м. Дніпро", нашим італійським партнерам, кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи та керівництву УМСФ.
View the embedded image gallery online at:
http://umsf.dp.ua/component/content/article/17-novyny-kafedry/624-chergovij-kulinarnij-majster-klas-vid-paolo-breshia-ta-jogo-komandi-v-umsf?Itemid=101#sigProId40cf23332a
http://umsf.dp.ua/component/content/article/17-novyny-kafedry/624-chergovij-kulinarnij-majster-klas-vid-paolo-breshia-ta-jogo-komandi-v-umsf?Itemid=101#sigProId40cf23332a