Зустріч студентів факультету Інноваційних технологій з представником компанії ZONE3000 на тему «Розумний старт кар'єри та AI-інструменти для успішного працевлаштування»

Центр інформаційних технологій продовжує знайомство студентів факультету Інноваційних технологій з особливостями майбутньої професії в сфері ІТ. Цього разу за сприяння центру кар’єри УМСФ представник наших партнерів компанії ZONE3000 Анастасія Лагода, CS Recruitment Lead провела для студентів факультету Інноваційних технологій зустріч, на якій розповіла про розумний старт кар'єри в ІТ та так звані AI-інструменти для успішного працевлаштування.

Нагадаємо, ZONE3000 – міжнародна ІТ-компанія, яка вже понад 24 роки працює на українському ІТ-ринку. Наразі співпрацює з 2300+ фахівцями та входить до ТОП-10 ІТ-компаній України. На зустрічі Анастасія розглянула питання використання штучного інтелекту  як потужного помічника, що відкриває нові можливості в успішному працевлаштуванні;  які  інструменти зі штучним інтелектом існують та як вони допомагають на кожному етапі працевлаштування: від планування до проходження співбесіди.

Були підняті важливі питання складання резюме, можливостей працевлаштування в компанії, кар’єрного росту та вимог до кандидатів. Наприкінці зустрічі Анастасія відповіла на питання наших студентів.