Онлайн-зустріч із представниками «Корсель»: студентам розповіли про ключові аспекти міжнародної логістики

На початку жовтня відбулися он-лайн зустрічі студентів спеціальності 275 Транспортні технології з нашими давніми стейкхолдерами – транспортно-логістичною компанією «Корсель» («Сorcel»). Це - 3PL-оператор в Україні. Спеціалізація – здійснення міжнародних перевезень вантажів автотранспортом між Україною та країнами ЄС. Сфера діяльності: транспортування, доставка, логістика, зберігання вантажів. Регіони роботи: Київ, Дніпро, Харків, Одеса.

Зустріч студентів 2 курсу(1.10.2024) і 4 курсу(9.10.2024) відбулася з керівником відділу продаж м.Дніпро Карпенко Володимир Олександрович і маркетологом компанії  Ставченко Денис Сергійович.

Під час зустрічі представники компанії показали яскраву презентацію, розповіли студентам про історію компанії та основні аспекти її роботи, а також наголосили на тому, що ефективність міжнародних перевезень значно залежить від правильного вибору перевізника, який зможе забезпечити не тільки транспортування, але й підтримку на всіх етапах логістичного ланцюга, адже міжнародні перевезення вимагають уваги до багатьох аспектів, від митних процедур до вибору надійних партнерів і знання особливостей логістики кожної країни.

Більш детально з роботою компанії можна ознайомитись за посиланням: https://corcel.com.ua/ftl_ltl