НОВІ ЗНАННЯ ТА РОЗВИТОК ПРАКТИЧНИХ НАВИЧОК З ФІНАНСОВОГО АНАЛІЗУ ВІД ТЬЮТОРА-ПРАКТИКА

24 вересня студенти 2 курсу магістратури спеціальності Облік і оподаткування та зацікавлені викладачі кафедри обліку, аудиту, аналізу та оподаткування прийняли участь у професійному вебінарі «Як автоматизувати фінансовий аналіз в Еxcel: від розрахунку до візуалізації» від тьютора-практика Валерії Цой, авторки та викладачки курсів «Категорійний менеджмент», «Excel для бізнесу», «Аналітик продажів», яка є  коучем з категорійного менеджменту (Microsoft Excel), а також заступником керівника проєкту з комерційної частини в ТОВ «Сільпо-фуд».

Учасники вебінару дізнались про можливості
автоматизації фінансового аналізу в Excel та особливості створення фінансової  моделі для аналізу продажів. Разом з учасниками вебінару було розглянуто практичний кейс «Аналіз ефективності продажів у мережі магазинів» та побудована «базова розумна таблиця вихідних даних». Автор вебінару ознайомила учасників з правилами умовного форматування та формулами для аналізу даних. Особливу зацікавленість викликав сценарний аналіз та аналіз ризиків, а також можливості  візуалізації результатів.

Отримані знання та практичні навички будуть у нагоді нашим студентам при написанні та оформленні кваліфікаційної роботи магістра, до роботи над якою вони вже приступили та яку вони мають захистити вже на початку наступного року.