УРОЧИСТІ ЗАХОДИ в Університеті митної справи та фінансів з приводу отримання дипломів бакалаврів студентами фінансового факультету спеціальності «Облік і оподаткування»

17 липня 2024 року  року в Університеті митної справи та фінансів відбулися урочистості з нагоди випуску бакалаврів.

На фінансовому факультеті успішно завершили навчання та отримали дипломи 35  студентів  спеціальності 071 «Облік і оподаткування».

Диплом бакалавра за цією спеціальністю надає студентам широкий професійний кругозір, що дозволить випускникам працювати у будь-яких  сферах економічної діяльності та займати різні посади –  бухгалтерів, економістів, аудиторів, аналітиків, податківців, бізнес-консультантів, управлінців та ін.

Символічним є те, що дипломи вручали представники роботодавців – підприємств і організацій, які  є  партнерами та стейхолдерами Університету митної справи та фінансів.

Бакалаврам спеціальності «Облік і оподаткування» вручила дипломи, надала важливі професійні настанови та побажання, а також запросила на роботу на вакантні посади начальник відділу роботи з персоналом Східного офісу Держаудитслужби  Северіна Мар'яна Шумафівна.

Партнери кафедри  обліку, аудиту, аналізу і оподаткування та різні підприємства і організації вже очікують випускників дефіцитної спеціальності на робочих місцях.

Завідувач кафедри обліку, аудиту, аналізу і оподаткування Вакульчик Олена Михайлівна та декан факультету Архірейська Наталя Вікторівна висловлюють випускникам свої щирі вітання з нагоди закінчення бакалаврату, бажають успішної практичної діяльності за фахом, подальшого навчання в магістратурі та аспірантурі, високих доходів, а також  натхнення  і самореалізації.