ВРАХУВАННЯ ПОТРЕБ ОСОБИСТОСТІ В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ НА СПЕЦІАЛЬНОСТІ 293 «МІЖНАРОДНЕ ПРАВО»

Потреби особистості є важливим чинником організації та здійснення освітнього процесу в діяльності закладів вищої освіти. У зв’язку з цим, НПП кафедри міжнародного права Сергій Перепьолкін, Лілія Лабенська та Дмитро Трескін, з метою формування навичок із реалізації основних технік та прийомів, що допомагають виявити та задовольнити потреби здобувачів вищої освіти, запобігаючи при цьому виникненню негативних ситуацій в освітньому процесі, взяли участь в роботі тренінгу на тему «Технології визначення потреб особистості та значення їх задоволення для попередження ризиків розвитку складних життєвих обставин, конфліктів, емоційного виснаження». Тренінг було проведено в рамках проєкту «Надання послуг з психосоціальної підтримки, захисту та освіти родинам з дітьми в Харківській, Донецькій, Дніпропетровській та Запорізькій областях», який реалізується ГО “Відповідальні громадяни” за підтримки дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

 

Кафедра міжнародного права ННІ права та міжнародно-правових відносин УМСФ висловлює вдячність ГО «Відповідальні громадяни за організацію та проведення заходу та запрошує абітурієнтів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 2024 року обирати для навчання спеціальність 293 «Міжнародне право».

 

За більш детальною інформацією про спеціальність та навчання пропонуємо звертатись до завідувача кафедри міжнародного права

Сергія Михайловича Перепьолкіна

(+38 067-180-49-48)

Сертифікат Трескін Дмитро 

Сертифікат Перепьолкін Сергій

Сертифікат Лабенська Лілія