МАЙСТЕР-КЛАСС З АУДИТУ - СТУДЕНТАМ ВІД СТЕЙКХОЛДЕРІВ

Для здобувачів вищої освіти 2,3 та 4  курсів спеціальності  071 «Облік і оподаткування» 23 травня 2024 року був організований майстер-клас на тему  «Аналітичні методи аудиту доходу підприємства»  в рамках вивчення студентами дисциплін «Аудит в управлінні бізнес процесами», «Аудит і супутні послуги», «Міжнародні стандарти аудиту». Захід проводили партнери кафедри обліку, аудиту, аналізу і оподаткування  аудиторська компанія «КОНКОРД-АВАНТАЖ», а саме –  сертифіковані аудитори Алєксєєнко Дар’я та Семічевська Вікторія.

Під час вебінару студенти мали можливість ознайомитись з сучасними аналітичними методами та підходами до  аудиту доходу підприємства, побачити конкретні фінансові документи, які використовуються при аудиті, визначити ризики недостовірного відображення даних у звітності підприємства та задати питання безпосередньо професіоналам своєї справи.

Захід викликав жвавий інтерес у студентів, в них також виникла зацікавленість у можливості пройти практичну підготовку у наших партнерів. Майстер-клас був корисний для опанування  студентами дисциплін професійної підготовки.