СЕФАКТ ООН : ПРОСТІ, ПРОЗОРІ ТА ЕФЕКТИВНІ ПРОЦЕСИ ДЛЯ МІЖНАРОДНОЇ ТОРГІВЛІ

04 травня 2023 року здобувачі вищої освіти спеціальностей 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» (освітньо-професійна програма «Країнознавство») та 292 «Міжнародні економічні відносини» (освітньо-професійна програма «Міжнародні економічні відносини») мали нагоду долучитися до зустрічі із Головою делегації України в Центрі ООН зі спрощення процедур торгівлі та електронних ділових операцій (СЕФАКТ ООН) Олегом Ісааковичем Платоновим.

Майбутні фахівці-міжнародники дізналися про особливості спрощення процедур торгівлі (trade facilitation), що є визначально важливим в умовах глобалізації. Також здобувачі вищої освіти ознайомилися із діяльністю СЕФАКТ ООН в цілому. Цей центр є допоміжним міжурядовим органом Європейської економічної комісії Організації Об’єднаних Націй (ЄЕК ООН).

Подібні зустрічі із професіоналами-практиками є значимими для здобувачів-міжнародників, адже дозволяють дізнатися про специфіку діяльності організацій, в рамках яких вони в майбутньому зможуть реалізуватися як фахівці.

Дякуємо Олегу Ісааковичу за цікаву зустріч та можливість долучитися до фахового обговорення актуальних тенденцій у розвитку міжнародної торгівлі.