23 березня 2023 року проводився майстер-клас з італійської кухні для здобувачів вищої освіти освітньо-професійних програм "Готельно-ресторанна справа" та "Туризм" в Університеті митної справи та фінансів. Під час заходу президент асоціації U.C.M. – Italy "Середземноморський союз шеф-кухарів – Italy" пан Паоло Брешіа, продемонстрував свою кулінарну майстерність та поділився рецептами пасти з мідіями і томатами (Kavaˈtɛlli) та пасти з кальмарами в томатному соусі (Troccoli). Також на майстер-клас були запрошені студенти Дніпровського транспортно-економічного фахового коледжу спеціальностей 181"Харчові технології" та 241 "Готельно-ресторанна справа", та викладач вищої категорії Олена МАЙКО.
Дякуємо гостям та організаторам проведення заходу (декану факультету Максиму КОРНЄЄВУ, професорам кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Андрію ПОГРЕБНЯКУ і Олені ЮДІНІЙ та заступнику декана факультету інноваційних технологій Олені ВИШНІКІНІЙ).
Чекаємо на наступні майстер-класи президента Асоціації UCM-Italy пана Паоло Брешіа.