ВІД ТЕОРІЇ ДО ПРАКТИКИ – процес навчання продовжується і для викладачів кафедри публічного управління та митного адміністрування

1 листопада 2022 року в рамках «Антикризової платформи «Об’єднаний економічний фронт двох регіонів», яку реалізують Чернігівська регіональна торгово-промислова палата та Дніпропетровська торгово-промислова палата (партнер Університету митної справи та фінансів), за підтримки ПРООН у межах програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансування ЄС відбувся спільний захід з циклу «Пільговий режим експорту до ЄС, Великої Британії, країн Європейської асоціації вільної торгівлі. Конвенція Пан-Євро-Мед». Тема вебінару «Виконання контрактів та умови оплати. Транспорт. Митні процедури. Форс-мажор. Доступ до комплектуючих та сировини» була представлена консультанткою-експертом з питань експорту та відповідності вимогам зовнішніх ринків Галиною Перепелицею, і участь в цьому узяли підприємці з різних регіонів країни і викладачі кафедри публічного управління та митного адміністрування.

Дякуємо нашому партнеру – Дніпропетровській торгово-промисловій палаті, за можливість долучитися до обговорень практичних проблем, які виникають під час проходження митних процедур, отримати корисну інформацію, обмінятися успішним досвідом з практиками!