Запрошуємо молодь для проходження стажування в структурних підрозділах Головного управління!

Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області з метою забезпечення якісного кадрового потенціалу та залучення молоді на державну службу просить розглянути можливість направлення студентів Університету, які навчаються за спеціальностями — право, публічне управління та адміністрування, фінанси, соціальне забезпечення на стажування до структурних підрозділів Головного управління. 

Запрошуємо молодь до 35 років, яка не перебуває на державній службі, для проходження стажування в структурних підрозділах Головного управління (у тому числі в районах та містах області), з повним робочим днем: понеділок — четвер з 800 до 1700 години, п’ятниця — 800 до 15 45 або з неповним робочим днем (не менше ніж 4 години у робочі дні), без оплати, строком до 6 місяців. 

Кандидат на стажування повинен бути громадянином України, вільно володіти українською мовою, мати освітньо-кваліфікаційний рівень не менше молодшого бакалавра, віком до 35 років. 

Для проходження стажування необхідно подати: 

- заяву на стажування; 

- анкету стажиста; 

- копію паспорта або копію ID-картки з паперовим витягом з Єдиного державного демографічного реєстру; 

- копію студентського квитка (для студентів) або копію документа про освіту. Документи для оформлення стажування подаються до служби персоналу за адресою: м. Дніпро, вул. Набережна Перемоги, 26, кімн. 914, телефон для довідки: м. т. 067-885-90-10.