ПІДПИСАННЯ МЕМОРАНДУМУ ПРО СПІВПРАЦЮ З ОДА

23 грудня відбулося підписання меморандуму про співпрацю між Дніпропетровською обласною державною адміністрацєю й Університетом митної справи та фінансів. 

На зустрічі керівництво ОДА та УМСФ обговорили можливість проходження практик для студентів різних спеціальностей та працевлаштування випускників в підрозділах органів державної влади.

«Особливо гостро відчувається проблема залучення випускників для участі у проходженні конкурсів на державну службу. Також меморандум дозволить посилити роль Обласної Державної Адміністрації в координації роботи щодо підготовки та залучення випускників УМСФ  до роботи в установах та на підприємствах як державного так і приватного сектору дніпровського регіону… в Університеті створені платформи для такої співпраці – профільні центри», – зазначив Володимир Орлов перший заступник голови ОДА.

Ректор Університету Дмитро Бочаров зазначив, що сьогодні актуальною темою співпраці облдержадміністрації та Університету є підготовка кадрів для регіону. В університеті навчаються 5,5 тис. студентів. УМСФ – здійснює підготовку фахівців за 23 спеціальностями. Важливою особливістю діяльності УМСФ є співпраця з потенційними роботодавцями з моменту вступу студентів протягом 4 або 5,5 років.

Упевнені, що підписання меморандуму закріпить нашу багаторічну плідну та взаємовигідну співпрацю!