Майбутні маркетологи відвідали Дніпропетровську обласну раду!

18.10 студенти освітньої програми Маркетинг факультету економіки, бізнесу та міжнародних відносин Університету митної справи та фінансів відвідали Дніпропетровську обласну раду!
Молодь побачила, як працює система місцевого самоврядування та спробувала себе у ролі депутатів, побувавши у сесійній залі. Студенти отримали картки депутатів, проголосували у тестовому режимі та взяли слово на виступ.

А також – відвідали Музей місцевого самоврядування, який працює у будівлі обласної ради. Дізналися про формування адміністративного устрою Дніпропетровщини від козацьких часів до сьогодення
В цьому році музею виповнюється 16 років!. За цей час він допоміг краще дізнатися про історію свого краю сотням людей. Особливо це корисно для нашої молоді – для формування чіткої громадянської позиції.
Більшість студентів, які побували сьогодні на екскурсії захотіли спробувати себе у політиці.🤝

Щиро дякуємо Чарівній Пані Лілії ГИРЕНКО, начальниці управління з питань культури і спорту виконавчого апарату обласної ради, депутатці обласної ради за гостинність, професіоналізм, щирість! 

Студенти покидали облраду з блиском в очах, наповнені позитивними емоціями, неймовірними враженнями про роботу місцевого самоврядування!🤩