ВІД ТЕОРІЇ ДО ПРАКТИКИ: СТУДЕНТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ "ПРАВО" НА СУДОВИХ ЗАСІДАННЯХ

16 жовтня студенти 3 курсу спеціальності "Право" разом з Тетяною Мінкою під час навчальних занять мали унікальну можливість відвідати Дніпропетровський окружний адміністративний суд та бути присутніми на судових засіданнях. Це стало цінним практичним досвідом для майбутніх правників, адже участь у таких заходах дає можливість глибше зрозуміти процесу здійснення судочинства.

Під час візиту студенти мали нагоду спостерігати за реальним перебігом судового процесу, що дозволило закріпити теоретичні знання, отримані на лекціях, та побачити на практиці, як застосовуються норми права.  Це цікавий і корисний досвід!

Ми щиро дякуємо Голові Дніпропетровського окружного адміністративного суду Володимиру ГОРБАЛІНСЬКОМУ та судді Василь ІЛЬКОВУ за надану можливість відвідати суд та ознайомитися з його роботою, за те, що  люб'язно запросили наших студентів на свої судові засідання і поділилися своїм професійним досвідом. Завдяки такій відкритості та співпраці студенти отримали безцінний досвід, який сприятиме їхньому професійному розвитку.

Сподіваємось на подальшу співпрацю та нові зустрічі, адже саме завдяки таким ініціативам майбутні юристи можуть краще підготуватися до своєї професійної діяльності.