«БІЗНЕС СВІТОВИХ ЛІДЕРІВ АРХІТЕКТУРНО-ДЕКОРАТИВНОГО ОСВІТЛЕННЯ РОДОМ З ДНІПРА» ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ 051 ЕКОНОМІКА 256 НАЦІОНАЛЬНА ЕКОНОМІЧНА БЕЗПЕКА

08.10.2024 кафедрою економіки та економічної безпеки організовано гостьову лекцію від директора та HR компанії EXPOLIGHT, м. Дніпро.

Директор компанії,Артем СУДЕНКО представив бізнесову складову компанії: Вражаючі проєкти, цікаві кейси, постійне впровадження інновацій, використання технологій штучного інтелекту дозволяють компанії понад 20 років поєднувати технології і естетику та успішно реалізовувати більше 1500 проєктів різного рівня по всьому світу – Нью Йорк, Лондон, Вільнюс, Дубай, Стамбул, Тбілісі, Єреван, Лісабон, Варшава, Ніцца, Балі. І це не повний перелік об’єктів, які своєю красою та інноваційними рішеннями прикрашають світ.

Ольга ІВАЩЕНКО – HR, наша ВИПУСКНИЦЯ 2016 року запропонувала студентам-економістам актуальні вакансії, розкрила секрети мотивації до розвитку та кар’єрного зростання. Пані Ольга запросила сучасних амбітних студентів УМСФ розпочати свою кар’єру в EXPOLIGHT та на яскравих прикладах продемонструвала, що МОЛОДЬ завжди знаходиться у фокусі компанії.

"Класно –– говорять студенти, коли вже на І курсі ми маємо можливість ознайомилися з історією УСПІХУ сучасного БІЗНЕСУ, досягненнями та перспективами РОЗВИТКУ компанії, яка залишилася в УКРАЇНІ і продовжує працювати по ВСЬОМУ СВІТУ"!

Дякуємо компанії EXPOLIGHT та розраховуємо на подальші спільні проєкти!