Урочистості на честь Дня заснування першої корейської держави Чосон та Дня створення корейської писемності Хангиль у рамках Українсько-Корейського Центру!

В рамках роботи Українсько-Корейського Центру на базі Університету митної справи та фінансів, кафедра іноземної філології, перекладу та професійної мовної підготовки спільно з університетським і ліцейським осередком волонтерського руху Хваранг на чолі з директором Інституту Короля Седжона професором Чой Кванг Сун і пані Бе Джи Йон організували і провели урочистості з нагоди державних свят Республіки Корея - Кечхочжоль (День заснування першої корейської держави Чосон) і Хангиль (День створення корейської писемності).
Відкрив захід Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Корея в Україні та Молдові Кім Хьонг Те у відеозверненні.
З вітальним словом до учасників звернувся заступник директора департаменту, начальник управління культури департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради Хорошилов Євген Вікторович.
Ректор Університету Бочаров Дмитро Олександрович і Голова Вченої ради Університету Ченцов Віктор Васильович привітали подяками студентів освітньої програми «Філологія» і ліцеїстів наукового ліцею міжнародного спрямування, які мають високі здобутки в оволодінні корейською мовою.
Керівництво Університету вкотре відзначило професіоналізм та відданість справі професора Чой Кванг Сун і пані Бе Джи Йон.
Щиро вітаємо університетських партнерів з Республіки Корея зі святами!