Кластерний тренінг для викладачів курсу «Демократія: від теорії до практики»

Співробітники кафедри міжнародного права взяли участь у навчальному інтенсиві з викладання курсу «Демократія: від теорії до практики»

 Розвиваючи партнерство з Асоціацією викладачів громадянської освіти (АВГО) та Міжнародною фундацією виборчих систем в Україні (IFES Ukraine), 28-29 вересня 2024 року у місті Львів завідувач кафедри міжнародного права Навчально-наукового інституту права та міжнародно-правових відносин УМСФ, професор Сергій ПЕРЕПЬОЛКІН та старший викладач Дмитро ТРЕСКІН взяли участь у Кластерному тренінгу для викладачів та викладачок курсу «Демократія: від теорії до практики».

Вітальними словами до учасниць та учасників захід відкрили представниці АВГО пані Зоряна ЗАЗУЛЯК та IFES Ukraine пані Юлія ПАЧОС. Протягом двох плідних днів роботи викладачі та викладачки курсу «Демократія: від теорії до практики» мали змогу не лише познайомитися та пригадати зміст основних навчальних вправ, а й «прокачати» методологію викладання, познайомитися з цікавими та корисними ресурсами курсу, попрактикувати навички командної роботи та опанувати твіттер-активність.

Присутні колежанки та колеги отримали унікальну можливість змережуватися крізь різний регіональний досвід викладання курсу, а також відверто обговорити проблемні питання та надати пропозиції власні та випускників і випускниць курсу з вдосконалення наявних вправ і активностей.

 Кафедра міжнародного права УМСФ висловлює вдячність організаторкам заходу, Асоціації викладачів громадянської освіти та Міжнародній фундації виборчих систем в Україні зі сподіванням на подальшу плідну співпрацю!