Обговорення освітніх програм

30 вересня на кафедрі фінансів, банківської справи та страхування УМСФ відбулися наради із партнерами з обговоренням шляхів вдосконалення освітніх програм, сучасних вимог до компетентностей випускників, спільних навчальних заходів у поточному семестрі.

Директор Центру фінансової освіти кандидат економічних наук, бізнес-коуч, банкір, Founder Ostrinina Business Academy Олена Острініна висловила своє бачення врахування цифровізації фінансів у освітніх програмах. У той же час, в умовах цифрової економіки, залишається ключовим розвиток комунікаційних здібностей випускників, вміння ставити і вирішувати складні завдання, формувати «енергетику» власного бізнес-середовища.

Олена Острініна запропонувала провести відкриту лекцію «Основи підприємницької діяльності: шлях власного бізнесу або найманої праці». Лекція запланована на 14 жовтня.

Регіональний керівник з розвитку зарплатно-карткових проектів та кредитування Аліна Черняєва та керівник з залучення зарплатно-карткових проектів Придніпровського регіону Юлія Лисюра Sense Bank погодили програми виробничої та переддипломної практики, запросили студентів факультету на екскурсії до банку, обговорили теми відкритих лекцій. Найближчі лекції на тему «Кібербезпека та захист банківської інформації» відбудуться 9 та 21 жовтня.

Між Сенсбанком та університетом 14.09.24 укладено Меморандум про співпрацю з підготовки здобувачів освіти.

Дякуємо партнерам за співробітництво!

Детальну інформацію про заплановані заходи можна отримати на кафедрі фінансів, банківської справи та страхування.