Вітаємо наших спортсменів!

Футбол

26 вересня 2024 року збірна команда Університету митної справи та фінансів в рамках Студентських ігор серед закладів вищої освіти Дніпропетровської області прийняла участь у турнірі з міні-футболу.

Склад команди: капітан – Ждан Іван (ФВ-23-1), учасники команди: фінансовий факультет - Варчук Ростислав, Шишкін Кирило, Якименко Ренат; факультет економіки, бізнесу та міжнародних відносин - Колесник Олег, Храмов Богдан, Шойму Микита; факультет інноваційних технологій - Карасьов Микита, Саєнко Владислав; ННІ права та міжнародно-правових відносин - Володченков Назар. Представник команди – завідувач кафедри – Ірина Луценко.

Зігравши шість напружених зустрічей протягом одного дня наша команда посіла ІІІ місце та виборола звання бронзового призера Студентських ігор. Окрема вдячність нашим вболівальникам і вболівальницям за підтримку протягом всього турніру.

Фехтування

Цьогоріч у фехтувальній спільноті України відбулися знакові події, серед яких варто відзначити Всеукраїнські змагання серед юніорів, присвячені пам’яті заслуженого тренера України В. Герея, що пройшли 9-10 вересня 2024 року в Ужгороді. У змаганнях взяли участь понад 60 юних спортсменів з різних куточків країни, які продемонстрували високу майстерність та бойовий дух.

Гідно представили Університет митної справи та фінансів дві талановиті студентки - Марія Середа (ФЛ-24-1) Майстер спорту України та Марія Никитюк (ФВ-23-1) Кандидат у майстри спорту України. Під керівництвом досвідченого тренера Сергія Миколайовича Комарова дівчата показали блискучі результати. Марія Середа, виборола почесне третє місце, демонструючи відмінну техніку та впевненість на доріжці.

Марія Никитюк, яка навчається за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт», також виступила на високому рівні, посівши п’яте місце серед 60 учасників турніру. Її майстерність, витривалість та точність рухів зробили її одним із відкриттів цих змагань.

Успіхи Марії Середи та Марії Никитюк є гордістю не лише для тренера, а й для всього університету, демонструючи високий рівень підготовки студентів у сфері спорту. Цей турнір став черговим підтвердженням того, що українське фехтування продовжує виховувати нове покоління чемпіонів, готових досягати великих вершин.

Вітаємо наших спортсменів, у нелегкий час вони докладають великих зусиль для успішних стартів!