Онлайн презентація страхової компанії «ПЗУ Україна»

26 вересня в рамках співпраці зі стейкхолдерами студенти фінансового факультету, які навчаються за  спеціальністю «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», зустрілися з Гезь Оленою Володимирівною, директором регіонального офісу у м. Дніпро ПрАТ «Страхова компанія «ПЗУ Україна». Група PZU є однією з найстаріших і найбільших страхових груп  у Східній та Центральній Європі з широким спектром страхових і фінансових продуктів, 200-річними традиціями страхування й вже 30-річним досвідом роботи в Україні.

Під час презентації студенти ознайомилися з особливостями страхової діяльності, страховими продуктами компанії. У ході розмови присутні мали можливість поставити запитання до Олени Володимирівни, на які були надані змістовні відповіді. Зокрема, здобувачі поцікавились щодо можливості страхування військових ризиків в деяких програмах страхування.

Акцентовано увагу на те, що компанія надає широкі можливості студентам та випускникам для навчання, розвитку, побудови кар’єри у страховому бізнесі.

Зустріч була цікавою та корисною для всіх її учасників. Щиро дякуємо Олені Володимирівні й сподіваємось на продовження співпраці.