Участь здобувачів ОП «Журналістика, реклама та зв’язки з громадськістю» у польсько-українському молодіжному обміні «Positive Vibes-Youth in Culture» / «Позитивні емоції – молодь у культурі»

Здобувачі освітньо-професійної програми «Журналістика, реклама та зв’язки з громадськістю» взяли участь у програмі польсько-українського молодіжного обміну «Positive Vibes-Youth in Culture» / «Позитивні емоції – молодь у культурі», що відбувся у Республіці Польща з 08 по 15 вересня 2024 року  за сприяння Міністерства національної освіти Республіки Польща.

Програми молодіжного обміну «Picture of Human Rights»  за участю студентів з Польщі та України є складовою проєкту польсько-української Ради обміну молоді, метою якого є міжкультурний діалог.

Молодіжний обмін «Positive Vibes-Youth in Culture» є важливим джерелом досвіду та знань про цінності та стандарти представників української та польської культур, що розкриває традиції, спільні цінності та допомагає студентській молоді краще пізнати один одного.

Молодіжний обмін «Positive Vibes-Youth in Culture» надав можливість учасникам дізнатися про культурне різноманіття і унікальність традицій обох країн, презентувати видатні національні здобутки, налагодити продуктивні творчі зв'язки та міжкультурний діалог.

Студенти УМСФ також відвідали місцеві освітні заклади, Радіо RDN Malopolska, спортивні змагання за участю українських команд.