Запрошує Українська асоціація студентів

Українська асоціація студентів запрошує долучитися до значущого і перспективного міжнародного проєкту «Діалог студентської єдності: Україна та Литва».
Цей проєкт реалізується Українською асоціацією студентів спільно з Литовським національним студентським об'єднанням відповідно до Угоди між Урядом України та Урядом Литовської Республіки про Раду обмінів молоддю України та Литви.
Основною метою цього проєкту є зміцнення співпраці органів студентського самоврядування в напрямку розвитку студентських ініціатив, спрямованих на подолання негативних наслідків війни.
У рамках реалізації цього проєкту, учасників очікує ряд заходів, спрямованих на обмін досвідом щодо розвитку структур студентського самоврядування в закладах вищої освіти України та Литви на різних рівнях. Також передбачається обговорення питань якості освіти та впровадження власних ініціатив під час зустрічей з представниками Міністерства освіти та науки України, Міністерства молоді та спорту України, Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, а також інших організацій, які діють у студентському середовищі.
Додатково буде відбуватися обговорення можливостей спільної роботи над майбутніми проєктами як в Україні, так і за її межами.

Офіційний лист