Центр публічної дипломатії УМСФ офіційно розпочав роботу

Позиціювання держави у світі та її репутація в очах світової спільноти є капіталом, який дозволяє просувати свої національні інтереси на міжнародній арені. Саме цими питання переймається Українська Дипломатія.

25.09.24 за спільної ініціативи Університету митної справи та фінансів і Дипломатичної Академії імені Геннадія Удовенко при Міністерстві закордонних справ, а також за підтримки міського голови Бориса Альбертовича Філатова на базі Університету було відкрито Центр Публічної дипломатії!

Урочисте відкриття Центру публічної дипломатії очолили Ректор Університету Дмитро БОЧАРОВ і Директор Академії Геннадій НАДОЛЕНКО! Серед поважних гостей на заході взяли участь

мер міста Дніпро Борис ФІЛАТОВ,

заступник голови Дніпропетровської обласної ради Андрій СОКОЛОВ,

голова Координаційної ради з питань вищої освіти при міському голові Олег ТУПИЦЯ,

заступник директора Дипломатичної академії Олександр КИРИЧЕНКО,

директор офіційного представництва Міжнародного інформаційного Нобелівського центру в Україні Сергій СОКОЛОВСЬКИЙ,

директор інститут Короля Седжона професор ЧОЙ КВАНГ СУН з дружиною БЕ ДЖИ ЙОН,

почесний консул Італійської Республіки у м.Дніпро Андрій ЗДЕСЕНКО.

В рамках роботи Центру передбачено проведення публічних лекцій Послами України для студентів міжнародних спеціальностей, практики, стажування для науково-педагогічних працівників кафедр з міжнародним спрямуванням діяльності, проведення спільних науково-комунікативних заходів, спільна участь у міжнародних проектах, грантових програмах.