РАЗОМ ПРОТИ ТЕРОРИЗМУ

13 вересня 2024 року кафедра Міжнародного права Навчально-наукового інституту права та міжнародно-правових відносин в особі доцента кафедри Стрижак І. В. провела лекцію за темою «Разом проти тероризму» у Запорізькому ліцеї «Альтернатива». Лекція була присвячена правовому аналізу дій неповнолітніх підпалювачів військових автомобілів, що були зафіксовані в Україні останнім часом, а також питанню правової кваліфікації терористичних дій та міжнародного тероризму. Захід проводився в рамках протидії скоєнню терористичних проявів у закладах освіти та протидії втягування учнів до протиправної діяльності на шкоду національним інтересам України, що був ініційований Запорізькою обласною державною адміністрацією.

На лекції були присутні учні 10 та 11 класів ліцею та їх батьки. Захід був актуальним та цікавим. 

Кафедра міжнародного права ННІ права та міжнародно-правових відносин УМСФ запрошує абітурієнтів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти  обирати для навчання спеціальність 293 «Міжнародне право».

За більш детальною інформацією про спеціальність та навчання пропонуємо звертатись до завідувача кафедри міжнародного права

Сергія Михайловича Перепьолкіна

(+38 067-180-49-48)