Дипломати – наші нові партнери

УМСФ має багато партнерів у межах України, серед яких підприємства, установи та органи влади. Наші партнери тісно співпрацюють з нашими студентами та викладачами. Водночас ми постійно розширюємо нашу міжнародну діяльність. Найкращий спосіб навчитися налагоджувати міжнародні контакти та правильно будувати зовнішню політику - це вчитися у найкращих.

Українські дипломати об'єдналися, щоб служити своєму народу в якості незалежних професіоналів у сфері публічної зовнішньої політики в Українській асоціації зовнішньої політики.

Метою Української асоціації зовнішньої політики є посилення ролі громадянського суспільства в реалізації державної політики у сфері зовнішніх зносин України.

18 вересня було підписано Меморандум про взаєморозуміння між Університетом митної справи та фінансів та Українською асоціацією зовнішньої політики. У зустрічі взяли участь:

Хандогій Володимир Дмитрович - Президент УАЗП, Надзвичайний і Повноважний Посол;

Катамадзе Грігол Шалвович - Заступник Голови з питань євроінтеграції Агентства з розшуку та менеджменту активів; Надзвичайний і Повноважний Посол, к.ю.н.;

Коваль Володимир Олександрович - Надзвичайний і Повноважний Посол, д.т.н., професор;

Юрченко Володимир Валерійович - Президент ГО «Український Альянс», військовослужбовець ЗСУ;

Лакомов Володимир Іванович – Надзвичайний і Повноважний Посол;

Литвин Ігор Антонович - Надзвичайний і Повноважний Посол;

Григоренко Марина Вікторівна – юрист-міжнародник УАЗП;

Цибух Валерій Іванович - Виконавчий директор Української Асоціації зовнішньої політики, Надзвичайний і Повноважний Посол України, д. філос. н.

Організації домовилися про співпрацю у сферах освіти, науки та громадської діяльності на всіх рівнях освіти: загальна середня, бакалаврат, магістратура, аспірантура та докторантура.

Перші результати співпраці будуть вже незабаром. Приєднуйтесь до нас!