Вітаємо з Міжнародним днем студентського спорту!

Вересень багатий місяць на спортивні свята. В другу суботу вересня спортивна спільнота України відмічає День Фізичної культури і спорту, а 20 вересня весь світ святкує Міжнародний день студентського спорту. Тож кафедра фізичного виховання та спортивної підготовки Університету митної справи та фінансів вітає всіх наших викладачів і студентів, які ведуть активний спосіб життя, займаються спортом і прославляють наш заклад освіти на змаганнях! Дякуємо!!! Бажаємо легких стартів і чесних перемог!

З нагади свят готові поділитись свіжими спортивними новинами та здобутками:

Дзюдо

12 вересня 2024 року у місті Вінниця відбувся перший Чемпіонат України цього сезону з дзюдо серед молоді, спортсменів не старше 23 років. Турнір зібрав понад 350 учасників з різних регіонів нашої країни, зокрема, й збірну команді Дніпропетровської області.

Отже, до копілочки нагород, представники нашого регіону поклали 2 золоті, 4 срібні й 2 бронзові нагороди. Приємно відзначити, що студенти нашого Університету вибороли золото – Кім Сергій (ННІ права та міжнародно-правових відносин) вагова категорія -60 кг та срібло – Кулєшов Назар (випускник 2024 року, факультет управління) вагова категорія -73 кг.

Ці змагання, також, були відбірковими до молодіжного чемпіонату Європи, який відбудеться у польському Пілі 15-17 листопада. Наші хлопці вже цього тижня у складі збірної команди України розпочали свою підготовку в Олімпійському спортивно-тренувальному центрі «Конча-Заспа».

Кіокушинкай Карате

Цього року спортивна сім'я університету поповнилась ще одним гарним спортсменом – Володимиром Єжелевим, студентом першого курсу ННІ права та міжнародно-правових відносин, спеціальність «Право».

Володя має звання Кандидата у Майстри спорту України з Кіокушинкай карате, срібний та бронзовий призер Чемпіонату Європи, багаторазовий переможець та призер Всеукраїнських і регіональних змагань. Понад 8 років, Володимир тренується на базі спортивного залу гімназії № 63 під керівництвом Михайла Бесєди.

16-17 вересня в рамках «Олімпійського тижня» в Дніпрі пройшов відкритий чемпіонат Дніпропетровської області з кіокушинкай карате в якому прийняло участь понад 30 спортсменів з Дніпра, Новомосковська, Кам’янського, Верхівцевого, Тернівки, Синельникового, Першотравенська, Кривого Рогу, а також гості з Львівської, Запорізької та Харківської областей. Приємно відзначити, що наш Єжелев Володимир став переможцем в категорії юнаки 16-17 років -80 кг, отримав диплом і золотий кубок турніру.

Спортивні заходи в університеті

В рамках заходів спортивно-масової роботи в університеті на цьому тижні проведено перші два заходи поточного навчального року: флешмоб «Здорова країна - активна молодь» і товариська зустріч з волейболу між студентами факультетів фінансовий та управління. В організації і проведенні флешмобу, дякуємо, за активну участь студентці 1 курсу фінансового факультету спеціальності «Облік і оподаткування» - Вікторії Рябцовій.

Також анонсуємо, що найближчим часом будуть проводитись змагання між факультетами з футзалу, волейболу, баскетболу всіх зацікавлених чекаємо на кафедрі фізичного виховання та спеціальної підготовки для формування розкладу змагань.

Бажаємо всім учасникам освітнього процесу продуктивного, активного, а найголовніше мирного навчального року!