Голова Наглядової ради Анатолій Макаренко провів робочу нараду з персоналом Університету

З нагоди 10-річчя Університет митної справи та фінансів навідав голова Наглядової ради Університету Анатолій Вікторович Макаренко.
В Університеті Анатолій Макаренко провів робочу нараду з адміністрацією та науково-педагогічним персоналом, розповів про виклики й проблемні питання, які постають перед Наглядовою радою і потребують розв'язання, а також про бачення ролі Університету в доланні зумовленої війною освітньої кризи.

З метою забезпечення якісного освітнього процесу під час дистанційного навчання Анатолій Вікторович передав Університету від Наглядової ради та бізнес-спільноти чергову партію ноутбуків і планшетів і запевнив, що й надалі робитиме все можливе для покращення умов роботи й навчання в Університеті.
Натомість голова вченої ради УМСФ Віктор Ченцов презентував Анатолію Макаренку підготовлену фахівцями Університету й щойновидану ґрунтовну Сучасну митну енциклопедію.

Робоча зустріч голови Наглядової ради з працівниками вишу відбувалася в режимі діалогу й мала винятково конструктивний і продуктивний характер.