НАМ 10 РОКІВ!

3-го вересня виповнилося 10 років з моменту створення на базі двох відомчих вишів Університету митної справи та фінансів.

Ми не соромимося свого юного віку – адже за ці 10 років ми встигли зробити і досягти стільки, скільки іншим не вдається зробити й досягти за сто. До того ж нам властива нестримна енергія й креативність юності, що є запорукою будь-якого руху і розвитку.

Саме це неодноразово було відзначено нашими гостями – поважними представниками міста і області, Православної Церкви України та головних наших стейкголдерів – Державної митної служби та Державної податкової служби України. Привітати наш Університет прийшли – Голова митного комітету Федерації роботодавців України, Заслужений економіст України, голова Наглядової ради УМСФ МАКАРЕНКО Анатолій Вікторович, Митрополит Дніпровський та Січеславський, член Наглядової ради УМСФ ВЛАДИКА СІМЕОН, заступник директора Департаменту освіти і науки Дніпропетровської обласної державної адміністрації ДЕМУРА Антон Львович, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів щодо цифрової трансформації ЦЕПЕННІКОВ Костянтин Сергійович, заступник начальника головного управління Державної податкової служби у Дніпропетровській області ЛЕОНОВ Валерій Юрійович, начальник Дніпровської митниці БУЯЛЬСЬКИЙ Сергій Володимирович, Генеральний директор D1, голова Координаційної ради з питань вищої освіти при міському голові ТУПИЦЯ Олег Леонідович, Заслужений журналіст ПАВЛЕНКО Микола Іванович, начальник митно-податкового ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою при УМСФ КАМИШАН Юрій Іванович, директорка фінансово-економічного ліцею наукового спрямування при УМСФ НОВОХАТНА Дарія Анатоліївна, директорка міського юридичного ліцею наукового спрямування при УМСФ ШЕВЧУК Тетяна Павлівна, директор Органного залу м. Дніпро, випускник Дніпропетровської державної фінансової академії  ЧЕРНЕТА Антон Валентинович.

У вітальному листі Міністерства освіти та науки України Університет визнано одним із найперших успішних кейсів освітнього об’єднавчого процесу та прикладом ефективного професійного менеджменту.

Наразі Університет митої справи та фінансів упевнено входить до трійки найкращих закладів вищої освіти регіону та є Університетом з якістю освіти європейського формату та рівня.

Вітаємо всіх, хто поруч із нами ці 10 років – юних серцем і мудрих у вчинках. Зростаємо разом.

 

Репортаж з нагоди 10-річчя Університету митної справи та фінансів див. тут