Університет митної справи та фінансів щиро вітає з нагоди професійного свята – Дня митної служби України та Дня митника України.

У цей день бажаємо всім митникам і ветеранам митних органів Перемоги, миру,  міцного здоров’я, оптимізму та благополуччя. Нехай у благородній справі служіння інтересам України вас завжди супроводжує успіх!

Митниця - одна з важливих державних інституцій, яка забезпечує захист інтересів держави, проведення ефективної митної політики, наповнення державного бюджету, а також контроль за дотриманням законодавства у сфері зовнішньоекономічної діяльності.

Сучасні взаємовідносини між державами характеризуються посиленням економічних і торгових зв’язків, модернізацією і введенням нових транспортних коридорів з напруженим ритмом роботи, небачений розвитком туризму та активізацією представників ділових, суспільних, спортивних та багатьох інших сфер. Саме тому сьогодні зростає роль митниці, високопрофесійна робота якої гарантує стабільність міждержавних зв’язків, стає своєрідною «візиткою» держави.

Українські митники невсипно чатують наші кордони. Від роботи цих фахівців залежить майбутнє країни у сфері економічного розвитку, налагодження торговельних зв’язків з іншими державами, відкриття нових транспортних коридорів.