ЦИФРОВІЗАЦІЯ ВИБОРІВ: ОНЛАЙН-ДИСКУСІЯ З ЧЛЕНОМ ЦЕНТРАЛЬНОЇ ВИБОРЧОЇ КОМІСІЇ

29 травня 2024 р. викладачі кафедри міжнародного права Лілія ЛАБЕНСЬКА та Дмитро ТРЕСКІН разом зі студентами спеціальностей 293 «Міжнародне право» та 232 «Соціальне забезпечення» взяли активну участь в онлайн-дискусії про цифровізацію виборів з членом Центральної виборчої комісії Сергієм ПОСТІВИМ. Захід було організовано командою курсу «Вирішення виборчих спорів» спільно з партнером УМСФ – Громадською організацією «Міжнародна фундація виборчих систем в Україні» (IFES Ukraine). Під час заходу обговорювалися актуальні питання, які стосуються переваг та недоліків процесу цифровізації виборів, а також певних ризиків її реалізації в Україні під час проведення післявоєнних виборів.

Кафедра міжнародного права УМСФ висловлює вдячність спікеру та громадській організації «Міжнародна фундація виборчих систем в Україні» (IFES Ukraine) та запрошує абітурієнтів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 2024 року обирати для навчання спеціальність 293 «Міжнародне право».  

За більш детальною інформацією про спеціальність 293 «Міжнародне право» та навчання пропонуємо звертатись до завідувача кафедри міжнародного права

Сергія Михайловича ПЕРЕПЬОЛКІНА

(+38 067-180-49-48)