В УМСФ пройшла «Ніч музеїв»

У суботу, 25 травня, Дніпро долучився до міжнародної акції "Ніч у музеї". Цього дня жителі міста й гості мали змогу відвідати цілу низку заходів з нагоди Міжнародного дня музеїв. Музей університету митної справи та фінансів також долучився до акції "Ніч музеїв".

«Ніч музеїв» – міжнародна акція, основна мета якої продемонструвати, чим багаті сучасні музеї, який їхній ресурс та можливості, залучити до музеїв молодь. Вперше «Ніч музеїв» була проведена в Берліні в 1997 році. Зараз в акції бере участь більшість країн Європи та інших континентів. Українські музеї вперше приєдналися до акції в 2008 році.

…Увечері 25 травня, можна стверджувати, що «Ніч музеїв» в університеті вдалася!

Екскурсія пройшла з елементами театралізації, з акцентом на «посвячення в ексклюзивні таємниці».

Спершу, відвідувачі пройшли імпровізований митний контроль із застосуванням технічних приладів. Потім опинились на Дніпровській митниці, завітали на Закарпатську митницю.

Дізналися історію української гривні від античного періоду до сучасності.

В залі Контрабанди ознайомились із різними видами зброї, відчули себе справжніми самураями та дізналися таємниці контрабандистів..

Екскурсію провів доцент кафедри міжнародного туризму та готельно-ресторанної справи, кандидат географічних наук, доцент Горб Костянтин Миколайович. Гості залишилися у  захваті після  екскурсії. Приємно було бачити наших постійних відвідувачів.

Дякуємо за відвідування!